Sport

O sportivă din Mureș, Campioană Europeană la Kungfu Tradițional

Două sportive de la Clubul Sportiv Mureșul, din Târgu Mureș, au adus premii valoroase înapoi în țară, după ce au participat la Campionatul European Kungfu, care a avut loc în Turcia săptămâna trecută.

Sportiva Jasmine Teci de la Clubul Sportiv Mureșul, categoria copii, a devenit dublă Campioană Europeană după ce a câștigat ambele probe la care a participat în cadrul Campionatului European de Kungfu, care a avut loc în perioada 14-17 decembrie la Istanbul, Turcia. De asemenea, sportiva Oana Belean, categoria cadeți, s-a întors acasă cu premiul pentru proba Taijiquan, ocupând locul doi la proba Taijijian (mânuirea sabiei). Ambele sportive au fost pregătite ani la rând de antrenorul Horvat Atila.

Menţionăm că sportivii români au obţinut la acest Campionat 60 de medalii (18 aur, 23 argint, 19 bronz), astfel această participare a adus lotului României cele mai bune rezultate din ultimii ani.

(L.P.)

Post-ul O sportivă din Mureș, Campioană Europeană la Kungfu Tradițional apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O sportivă din Mureș, Campioană Europeană la Kungfu Tradițional

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button