Sport

Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au ratat accesul în semifinale

Ultimii sportivi români rămași în concurs la Saudi Smash 2024 s-au oprit marți, 7 mai, în fazele superioare ale probelor de dublu.

Ovidiu Ionescu și mureșeanca Bernadette Szocs, perechea de dublu mixt calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, a ratat accesul în semifinale, în urma întâlnirii cu perechea franceză Jia Nan Yuan și Alexis Lebrun. Meciul dintre aceste două perechi s-a încheiat cu scorul de 0-3 (9-11, 8-11, 4-11).

Potrivit Federației Române de Tenis de Masă, de un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat a avut parte Adina Diaconu, alături de partenera spaniolă Maria Xiao. Contra suedezelor Linda Bergstrom și Christina Kallberg, perechea româno-spaniolă a avut momente bune de joc, a dictat ritmul, însă finalul le-a aparținut adversarelor, într-un meci încheiat cu scorul de 2-3 (3-11, 11-6, 16-14, 9-11, 4-11).

În optimile de finală s-au oprit și partenerele Elizabeta Samara și Andreea Dragoman, care au cedat în fața perechii Chen Meng și Wang Manyu (China), care ocupă locul 2 mondial, cu scorul de 0-3 (5-11, 6-11, 2-11).

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au ratat accesul în semifinale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au ratat accesul în semifinale

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button