Sport

Pandemia atacă și la fileu, amână promovarea

Din cauza instituirii situației de urgență cauzată de pandemia virusului COVID-19 și anulării tuturor activităților, drumul echipei feminine de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș spre revenirea în primul eșalon s fost amânat. Astfel, în cadrul federației de specialitate Adunarea Generală de Alegeri care ar fi trebuit să aibă loc în 26 martie a fost de asemenea amânată și urmează să fie prelungite mandatele Președintelui și ale membrilor Consiliului Director din cadrul FR Volei. S-a hotărât închiderea Campionatului Național div.A1 (masc+fem) ediția 2019-2020, clasamentul fiind cel cu rezultatele omologate la finalul Fazei I. De asemenea, ediția 2019-2020 a Cupei României (masc+fem) a fost anulată, iar ediţia 2019-2020 a Campionatului Național divizia A2 urmează să fie reluată când situația o va permite.

Reamintim, echipa mureșeană a câștigat cu victorii pe linie seria Vest a campionatului și a obținut trei victorii în trei seturi în faza a doua a turneului lay-off. Mureșencele urmează să mai susțină turneul de promovare, la care s-au mai calificat formațiile CSU Oradea, CSM Focșani și Tomis Constanța.

Post-ul Pandemia atacă și la fileu, amână promovarea apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pandemia atacă și la fileu, amână promovarea

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button