Sport

Pârtia Toplița, paradis al sporturilor de iarnă. Tarife și program

Amatorii mureșeni (și nu numai) de sporturi de iarnă au la dispoziție Pârtia Toplița, obiectiv aflat într-un decor de basm, la aproximativ 70 de kilometri de municipiul Reghin.

Conform informațiilor publicate pe pagina web www.partiatoplita.ro, Pârtia Toplița are de fapt în componență trei pârtii și funcționează zilnic, între orele 10.00 – 18.00, iar tarifele de închiriere a echipamentelor valabile pentru sezonul 2022/2023 sunt următoarele:

Tarife închirieri/zi:

Schiuri + clăpari + bețe – 60 lei;
Schiuri/ placă – 40 lei;
Clăpari/ boots – 25 lei;
Schiuri + clăpari – 55 lei;
Schiuri + bețe – 45 lei;
Clăpari + bețe – 30 lei;
Bețe – 15 lei;
Cască – 15 lei;
Ochelari – 15 lei;
Sanie – 30 lei.

”Domeniul turistic este alcătuit din trei pârtii de schi, una de dificultate medie şi două de dificultate uşoară, o pârtie de sanie, bob alpin, tubing și un centru de echitație”, informează aceeași sursă.

(Redacția)

Post-ul Pârtia Toplița, paradis al sporturilor de iarnă. Tarife și program apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pârtia Toplița, paradis al sporturilor de iarnă. Tarife și program

Credit autor: redactia.

Articole similare

Un comentariu

  1. Se apropie cu pași repezi startul noului sezon de schi la Pârtia Toplița! Echipa Toplita Outdoor este extrem de entuziasmată și pregătită să vă ofere o experiență extraordinară pe zăpadă.

    Cu această ocazie, vă invităm să vă alăturați nouă pentru lecții de schi și snowboard cu monitori experimentați. Fie că sunteți la început de drum în aceste sporturi sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile, avem programe personalizate care vă vor ajuta să vă simțiți încrezători și să vă bucurați de fiecare coborâre pe pârtie.

    Echipa noastră de instructori pasionați și cu experiență este aici pentru a vă ghida și a vă oferi sfaturi pentru a face din fiecare moment petrecut pe zăpadă o aventură memorabilă.

    Pentru mai multe detalii și pentru a vă rezerva locul la lecțiile noastre, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați http://www.partiatoplita.ro. Vă asigurăm că veți avea parte de momente minunate și că veți pleca cu amintiri de neuitat!

    Haideți să începem acest sezon de schi în forță și cu zâmbete pe fețe! Vă așteptăm cu drag la Pârtia Toplița alături de Toplita Outdoor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button