Sport

Patru medalii pentru Samuraii Florii de Cireș

Sâmbătă, 1 iunie, Sportivii de la CS Samuraii Florii de Cireș au participat la Cupa Transilvania, care s-a desfășurat în Cluj Napoca.

Pentru această competiție de judo destinată sportivilor născuți între 2009 și 2014, lotul echipei din Voiniceni a fost compus din 7 samurai: Cezara Vas, Ema Nicușan, Ștefan Baciu, Andrei Togănel, David Murzea, Raul Boroș și Daniel Maier.

De ziua lor, sportivii s-au întors acasă cu patru medalii, dintre care două de aur prin Ștefan Baciu și Daniel Maier, și alte două de bronz prin Cezara Vas și Andrei Togănel.

Totodată, David Murzea și Ema Nicușan au participat la prima lor competiție de judo și chiar dacă au pierdut, au impresionat prin determinarea lor.

„Îl felicit în mod deosebit pe Ștefan Baciu care, după o zi obositoare de distracție (excursie cu clasa), a reușit a doua zi să-și adune puterile și să-și învingă toți adversarii din categorie în urma unor meciuri frumoase, pline de determinare și cu reușite foarte spectaculoase”, se precizează pe pagina clubului sportiv.

(D.C.)

Post-ul Patru medalii pentru Samuraii Florii de Cireș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Patru medalii pentru Samuraii Florii de Cireș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button