Sport

Peste 100 pentru performera mureșeană

Performera partidei retur din primul tur al Ligii Campionilor la popice feminin dintre formația germană SV Pöllwitz și Electromureș Romgaz Târgu Mureș, încheiată cu victoria mureșencelor, 5-3 la puncte de echipă, 11-13 la numărul de manșe și 3552-3534 la numărul de popice doborâte a fost mureșeanca Duka Tilda. Ea a câștigat trei manșe în fața germancei Marie-Christin Illert și cu o diferență de peste 100 de popici (640-537 la numărul total al „bețelor” doborâte) a obținut unul dintre cele 3 puncte obținute de către mureșence în confruntările directe. Rezultatul său a fost cel mai valoros al partidei, totodată un record personal al mureșencei.

Echipa campioană a României mai are un pas dificil de făcut pentru a intra în lupta pentru medalii, urmând să întâlnească în 25 ianuarie și 15 februarie 2020, în „sferturile” competiției, formația maghiară ZTE-ZAEV TK Zalaegerszeg.

Post-ul Peste 100 pentru performera mureșeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 100 pentru performera mureșeană

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button