Sport

Podium ratat, dar calificate în Ligă

Campioana României la popice feminin Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a încheiat pe locul V la a XXXI-a ediție a Cupei Mondiale, competiție rezervată formațiilor campioane naționale de club, disputată în Germania, la Ludwigshafen. Pentru echipa mult întinerită a antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef participarea a fost una onorantă, iar rezultatul a fost foarte aproape de calificarea în „careul de ași” a întrecerilor echipelor campioane. Cu un total de 3326 popice doborâte, echipa a fost la doar la 50 „bețe” de calificarea în semifinale, dar a reușit calificarea în turul I al Ligii Campionilor. Pentru echipa  mureșeană au evoluat, în ordinea valorii rezultatelor: Monica Dan 572 p.d., Maria Ciobanu și Seres Bernadett câte 557 p.d., Sáfrány Anita 556 p.d., Fekete Réka 545 p.d., Duka Tilda – 539 p.d., iar rezervă a fost Ábrám Monika Krisztina.

Pentru mai multe dintre componentele echipei a fost un test foarte util înaintea finalei Campionatului Național U 23 la individual, care se va disputa pe arena din Târgu Mureș la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 11-13 octombrie.
Primele locuri la ediția din acest an a Cupei Mondiale au fost ocupate de MM Mlaka Rijeka (Croația), SKC Victoria Bamberg (Germania) și KK Slovan Rosice (Cehia). De remarcat, la echipa croată evoluează din acest sezon fosta jucătoare a echipei mureșene, Méhész Anita.
România a fost reprezentată la această ediție și la masculin, de echipa CFR Cluj, clasată pe locul 6, competiție câștigată de SKV Rot Weiss Zerbst (Germania).

Post-ul Podium ratat, dar calificate în Ligă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Podium ratat, dar calificate în Ligă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button