Sport

Politistii mureseni, medaliati cu aur si bronz la Campionatul National de Judo!

In perioada 16 – 19 octombrie a.c., agent șef Indreica Virgil, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale și agent Pop Ioan, agent de siguranţă publică în cardul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş la etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne. La finalul competiției, cei doi poliţişti au urcat pe podium.

Competiția a adunat la start, în Sala Sporturilor din Vaslui, peste 70 de participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență, poliție de frontieră și din instituţiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, conform categoriilor de vârstă și de greutate ale probelor de concurs.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 18 octombrie a.c., iar polițiștii mureşeni, agent șef Indreica Virgil și agent Pop Ioan, au obţinut medalia de aur, respectiv de bronz.

Agent șef Indreica Virgil, multiplu medaliat la campionatele naţionale de judo, atât la individual cât şi pe echipe, medaliat cu bronz la campionatul balcanic de juniori, a concurat la categoria 80 kg, vârsta 35 – 45 de ani, adăugând și anul acesta o binemeritată medalie de aur palmaresului său. Agent Pop Ioan a concurat la categoria 90 kg, vârsta până la 35 de ani, câştigând prima sa medalie, respectiv medalia de bronz.

Medaliile câștigate de poliţiştii mureşeni la concursul individual au contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi, în întrecerea desfăşurată pe echipe.

Judo, sport a cărui practicare antrenează concomitent calităţi fizice şi psihice, precum disciplină, autocontrol, abilităţi motrice, dar şi capacitatea de a lua rapid cele mai bune decizii în situații limită, se află în strânsă legătură cu meseria de polițist.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Politistii mureseni, medaliati cu aur si bronz la Campionatul National de Judo!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button