Sport

Pompier mureșean, la mare pe bicicletă, în două zile!

Dan-Petru Daniel, un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, a reușit performanța să parcurgă cu bicicleta distanța Târgu Mureș – Brașov – Constanța în 48 de ore.
”Un traseu matinal cu bicicleta e perfect pentru startul unei zile de vară, s-ar putea spune. Doar că pentru colegul nostru, Dan-Petru Daniel acest traseu a fost puțin mai neobișnuit decât în celelalte zile, încheindu-l tocmai pe malul Mării Negre. Și asta s-a întâmplat în decursul a 48 de ore de motivație și determinare, din care în peste 40 de ore a înfruntat condițiile meteo nefavorabile și trafic infernal reușind să-și atingă scopul pe care și l-a propus. Să ajungă în două zile la mare. Pe bicicletă. Și a reușit. Suntem mândri de tine, Dan-Petru Daniel pentru rezultatele obținute și pentru că în nenumărate rânduri ai pus numele ISU Mureș pe podium atât în concursurile interinstituționale, cât și în cele de talie internațională. Mult succes în continuare!”, a transmis sâmbătă, 11 iulie, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Post-ul Pompier mureșean, la mare pe bicicletă, în două zile! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pompier mureșean, la mare pe bicicletă, în două zile!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button