Sport

Președintele Federației Române de Fotbal, în vizită la Ungheni

O delegație oficială a lumii sportului românesc de performanță condusă de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a efectuat în urmă cu câteva zile, în data de 4 aprilie, o vizită la Primăria orașului Ungheni.

”Aici aceștia l-au întâlnit pe primarul orașului, domnul Victor Prodan, alături de care au discutat aspecte ce țin de performanțele sportive dobândite în ultima perioadă de timp de către clubul orașului CS Unirea Ungheni 2018, dar și despre proiecte ce țin de întreținerea unei pepiniere sportive formate din copii și juniori, tinere talente ale comunității unghenene și nu numai. Susținerea sportului de masă și a celui de performanță, continuă să rămână una dintre prioritățile României, iar orașul Ungheni este unul dintre punctele etalon în promovarea acestui concept la nivelul întregului județ”, au informat reprezentanții Primăriei orașului Ungheni.

(Redacția)

Post-ul Președintele Federației Române de Fotbal, în vizită la Ungheni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Președintele Federației Române de Fotbal, în vizită la Ungheni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button