Sport

Români la US Open

La New York se va desfășura, în perioada 26 august – 8 septembrie, turneul de tenis „US Open”, al patrulea și ultimul de Mare Șlem al anului. România va fi reprezentată în proba de simplu feminin de cinci jucătoare: Simona Halep (FOTO), Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan.

Halep (cap de serie numărul 4) va avea ca adversară o jucătoare venită din calificări, în vreme ce Sorana Cîrstea se va bate cu Kateřina Siniaková din Cehia.

Monica Niculescu o va întâlni pe ucraineanca Daiana Iastremska, iar Mihaela Buzărnescu va juca împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic. În fine, Ana Bogdan, venită din calificări, se va întrece în turul inaugural cu britanica Harriet Dart.

Pe tabloul masculin de simplu, țara noastră îl are doar pe Marius Copil, care îl va întâlni în primul tur pe francezul Ugo Humbert.

La dublu feminin ne punem speranțe în Raluca Olaru, care va face pereche cu chinezoaica Yang Zhaoxuan, în timp ce la dublu masculin ne bizuim pe Horia Tecău și pe partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer.

Septimiu Cioloboc

The post Români la US Open appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Români la US Open

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button