Sport

România, învinsă de Germania în semifinalele EURO

Naționala de fotbal tineret a României a fost învinsă, joi seara, la Bologna, cu scorul de 4-2, de formația Germaniei, în prima semifinală a Campionatului European Under 21, competiție găzduită de Italia și San Marino.

Nemții au deschis scorul în minutul 21, prin Amiri, însă tricolorii au restabilit egalitatea 5 minute mai târziu, prin George Pușcaș, dintr-o lovitură de la 11 metri. Același Pușcaș a adus România în avantaj, în minutul 43, cu spectaculoasă lovitură de cap, scorul la pauză fiind 2-1. Germania a reușit să egaleze, în minutul 52, prin Waldschmidt, care a transformat cu emoții un penalty dictat de centralul israelian Orel Grinfeld în urma unui fault comis de Ianis Hagi, iar apoi, a marcat decisiv, în minutele 90 și 90 4, prin aceiași Amiri, respectiv Waldschmidt.

Ionuț Radu (c) – Cristi Manea, Ionuț Nedelcearu, Alexandru Pașcanu, Florin Ștefan –Tudor Băluță, Alexandru Cicâldău (min.69 Andrei Ciobanu) – Denis Man, Ianis Hagi, Andrei Ivan (min.55 Florinel Coman) –George Pușcaș (min.87 Andrei Petre). Selecționer: Mirel Rădoi

În finala de duminică, programată la Udine, Germania va întâlni pe învingătoarea din cealaltă semifinală, în care se întâlnesc, tot joi, dar de la ora 22.00, la Regio Emilia, Franța și Spania.

Valeriu Voaideș

The post România, învinsă de Germania în semifinalele EURO appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România, învinsă de Germania în semifinalele EURO

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button