Sport

”Romanian Teqball Cup” la Târgu Mureș

Consiliul Local Târgu Murșe a aprobat joi, 29 septembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, încheierea unui acord de colaborare între Municipiul Târgu Mureș și Federația Română de Teqball și alocarea sumei de 40.000 de lei, din bugetul local, în vederea organizării în parteneriat, în 8-9 octombrie, a evenimentului de interes public local ”Romanian Teqball Cup”.

”Evenimentul va fi organizat la sala de sport ”Dr. Anton Pongracz” din cadrul campusului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, fiind o competiție oficială din calendarul național de evenimente al Federației Române de Teqball și criteriu de calificare pentru Campionatul Mondial de Teqball din Nuremberg – noiembrie 2022. El va aduna cei mai buni sportivi la cele cinci probe care se vor desfășura la Campionatul Mondial din luna noiembrie”, se arată în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Alex TOTH

Post-ul ”Romanian Teqball Cup” la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Romanian Teqball Cup” la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button