Sport

Roxana Nemeș: Al doilea baraj de eliminare câștigat la Survivor All Stars

Mureșeanca Roxana Nemeș, actuală concurentă la emisiunea sportivă Survivor All Stars 2024 a fost nominalizată pentru a doua oară de către coechipierii săi spre a părăsi competiția.

Aflată în cea de-a doua săptămână a competiției, Roxana a concurat cu Elena Ionescu la barajul de eliminare, după ce proba de imunitate a fost prierdută de echipa sa. Nemeș a rămâne în competiție după ce a învins-o săptămâna trecută pe Andreea Tonciu la o probă de echilibru și pe Elena Ionescu (câștigătoarea primului sezon) la proba de îndemânare din această săptămână.

Totodată, la ultimul joc disputat, mureșeanca s-a accidentat în urma unei căzături pe traseul sportiv, chiar înainte cu puțin timp de a finaliza proba. În urma accidentării, Roxana a fost urcată în ambulanță și transportată la spital, însă aceasta a revenit pe insulă la finalul jocului.

(D.C.)

Sursa foto: tvmania.ro

Post-ul Roxana Nemeș: Al doilea baraj de eliminare câștigat la Survivor All Stars apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Roxana Nemeș: Al doilea baraj de eliminare câștigat la Survivor All Stars

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button