Sport

Săgeți bine plasate de mureșeni, la darts

În ultimele zile sportivii mureșeni au obținut rezultate remarcabile la una dintre ramurile foarte populare, dar cunoscută mai degrabă ca una de divertisment, darts. Perechea Clubului Sportiv Helios Târgu Mureș Kádár Lászlo-Vonya Brodi a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute proba de dublu din cadrul competiției Hungarian Open.

Alte două sportive din cadrul clubului târgumureșean, Ionela Oltean și Gianina Vulc, din satele Sânmărtinu de Câmpie și Râciu, ambele din comuna Râciu, eleve în clasa a-VIII-a a Gimnaziului „Gheorghe Șincai” din comună, au făcut parte din lotul României participant la Campionatul Mondial de Darts care a avut loc la Cluj Napoca.

La întreceri s-au aflat peste 500 de jucători din 53 de țări, echipa României a ocupat locuri modeste, dar prezența mureșencelor dintr-o comună mureșeană în lot reprezintă deja o performanță. În foto, cele două, alături de Kádár Lászlo.
Următoarele întreceri de darts vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în organizarea CS Helios. Acestea se vor desfășura la Romarta Luxury din Piața Victoriei nr. 24. Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11.00 va avea loc etapa I a fazei naționale a juniorilor, iar duminică, de la aceeași oră se va disputa Cupa Helios.

Post-ul Săgeți bine plasate de mureșeni, la darts apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Săgeți bine plasate de mureșeni, la darts

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button