Sport

Salbă de medalii pentru karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș

Sibiul a găzduit, sâmbătă, 9 iunie, Campionatul Național de Karate Kyokushin pentru copii categoria 7 – 12 ani, competiție ce a reunit 235 de mici karateka de la 18 cluburi din țară. Printre cei prezenți s-au numărat și 16 sportivi de la CS Tiger Budo Tg.Mureș, care au cucerit în total 21 de medalii, dintre care 12 de aur, 2 de argint și 7 de bronz.

Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, devenind campioni naționali la categoriile lor de vârstă și de greutate, Raul Cioară (kata și kumite), Dragoș Fărcaș (kata și kumite), Karim Ahmed (kata și kumite), Andrei Litean Mireștean (kata), Robert Kelemen (kata), Valentin Moldovan (kumite), Rareș Fărcaș (kumite), Octavian Costea (kumite) și Amalia Cioca Fazakas (kumite).

Medaliile de argint au fost obținute de către Andrei Litean Mireștean (kumite) și Rareș Fărcaș (kata), iar cele de bronz au fost câștigate de Robert Kelemen (kumite), Octavian Costea (kata), Darius Sălăgean (kumite), Ilies Radu (kumite), Zitzmann Istvan (kumite), Lucian Dobrău (kumite) și Larisa Cordoș (kumite).

Prestații meritorii au avut și Alexa Moldovan, clasată pe locul 5 atât la kata, cât și la kumite, precum și Leuca Diana, locul 5 la kata.
Karatiștii de la CS Tiger Budo Tg.Mureș sunt pregătiți de Sensei Traian Dumbrăvean (4 DAN).

Valeriu Voaideș

The post Salbă de medalii pentru karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Salbă de medalii pentru karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button