Sport

Sârbul Marko Tepavac a câștigat turneul de la Tg.Mureș

Jucătorul de tenis Marko Tepavac, din Serbia, și-a adjudecat trofeul pus în joc la Tg.Mureș, după ce l-a învins, duminică, în finala de simplu, cu 7-6 (1), 6-2, pe argentinianul Hernan Casanova. Câștigătorul turneului a fost recompensat de organizatori cu un cec în valoare de 2160 de dolari și 10 puncte ATP, în timp ce Casanova a primit un cec de 1272 de dolari și 6 puncte ATP.

La dublu, victoria a revenit argentinienilor Hernan Casanova și Facundo Juarez, care au dispus în finala de sâmbătă, cu 6-2, 7-6(4) de perechea formată din bulgarul Gabriel Donev și americanul Maksim Tikhomirov.

Turneul de la Tg.Mureș a fost dotat cu premii totalizând 15.000 de dolari și a făcut parte din circuitul ITF World Tennis Tour. La competiție au participat peste 80 de tenismeni din mai multe țări, precum Argentina, Bulgaria, Statele Unite ale Americii, Serbia, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Republica Moldova și România. Dintre tenismenii români, cea mai bună prestație a avut-o Vasile Antonescu, care a ajuns până în semifinalele probei de simplu, unde a cedat în trei seturi, cu 4-6 în decisiv, în fața argentinianului Hernan Casanova.

Turneul, găzduit de baza Forza, a fost organizat de ACS Tenis World, omul de afaceri mureșean Doru Borșan fiind unul dintre principalii sponsori ai evenimentului.

Valeriu Voaideș

The post Sârbul Marko Tepavac a câștigat turneul de la Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sârbul Marko Tepavac a câștigat turneul de la Tg.Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button