Sport

Școala „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, pe locul 2 la Cupa Tymbark Junior

Micii sportivi de la AFC Vulturii Târgu Mureș au reușit să impresioneze din nou prin performanța lor remarcabilă la Cupa Tymbark Junior. Competiția a avut loc în Târgu Jiu și a reunit echipe din diverse instituții de învățământ gimnazial.

În faza finală a competiției, opt echipe calificate au reprezentat județele Mureș, Gorj, Constanța, Timiș, Bacău, Ilfov și București, demonstrând un nivel înalt de talent și competitivitate.

Echipa Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș a fost una dintre vedetele turneului, dintre cei 140.000 de participanți, obținând o performanță deosebită prin clasarea pe locul al doilea. Astfel, tinerii sportivi și-au adjudecat medaliile de argint, confirmând încă o dată potențialul și devotamentul lor.

Din lotul acestei echipe de succes au făcut parte și sportivi de la AFC Vulturii Târgu Mureș. Printre aceștia se numără Ianis Socol, Andrei Florea, David Dascăl, Tudor Gaiță, Tudor Todea și Eduard Deteșan, alături de aceștia fiind și jucătorii Keresszegi Petrás Kristóf, Molnar Sasha George Jr., Andi Ciotlaus, Cormos Suciu Răzvan David, Darius Cornel Matei și David Bogdan Dascăl.

(D.C.)

Post-ul Școala „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, pe locul 2 la Cupa Tymbark Junior apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Școala „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, pe locul 2 la Cupa Tymbark Junior

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button