Sport

Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni

Cinci componenți ai secției de șah a Clubului Sportiv Juvenes Târgu-Mureș au participat cu rezultate foarte bune la sfârșitul săptămânii trecute la concursul Aurel Zamora de șah clasic, disputat la Bușteni. Barátosi Dániel a dominat de la un cap la altul întrecerile de la șah clasic și s-a clasat pe primul loc. Aceeași poziție a ocupat-o și Fugulyán Gergely, la categoria seniori sub 50 de ani, atât în cadrul turneului de blitz, cât și la cel de șah clasic. Ceilalți componenți ai echipei nu s-au clasat pe locuri fruntașe, dar au avut evoluții promițătoare, în ciuda lipsei de experiență. Component al lotului pentru Divizia B, Illés Sándor a obținut un total de 3.5 puncte din 7 posibile, acumulând experiență pentru concursurile care vor urma,

Marius Călin Cherecheș a adunat și el 3 puncte, iar Șerban Ștefan, unul dintre juniorii promițători și-a putut măsura forțele atât cu juniorii de vârsta lui, cât și cu seniorii, obținând 2 puncte.

Post-ul Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button