Sport

Sepsi a respins Șimleul. Rămâne cu afacerile din Mureș

Fostul fotbalist tricolor a declinat oferta de a se întoarce în sport ca președinte de club, motivând că este ocupat cu business-urile sale din zona Mureșului.

“În ultima perioadă, conducerea Sportul Șimleu Silvaniei a purtat discuţii cu fostul internaţional, iar pe pagina oficială de Facebook a clubului chiar îi ura bun venit lui Laszlo Sepsi. Însă discuţiile s-au împotmolit. Conducerea grupării de sub Măgura s-a reorientat, iar noul preşedinte al clubului va fi şimleuanul Lupo Csaba.

Sepsi a declinat oferta Şimleului, motivând faptul că este stabilit în Târgu Mureş, unde are mai multe afaceri importante. Timpul nu îi permitea să se ocupe într-un mod corespunzător de clubul din Liga 3”, potrivit Sportul Sălăjean.

Sepsi părea tentat inițial de postul oferit de șimleuani, în condițiile în care fostul președinte, Ioan Gurzău a lăsat echipa, în pauza competițională pentru un club mai bine titrat, CSM Zalău. Ex-internaționalul născut în Luduș are mai multe linii de business conectate la domeniul imobiliar, la Târgu Mureș (ansambluri de locuințe) și Cluj-Napoca (show-room de parchet și tapet).

El este căsătorit cu Teodora Blaga Sepsi, una dintre fiicele proprietarului grupului de mobilă Simex Șimleu. Sepsi se arăta dispus să ajute și la dezvoltarea afacerii cu vinuri din județul Sălaj inițiată de către socrul său, Dumitru Blaga, în cadrul brandului Cramele Ulm.

Text: Nora DUMITRESCU

Foto: Iosif VAJNAR

Post-ul Sepsi a respins Șimleul. Rămâne cu afacerile din Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi a respins Șimleul. Rămâne cu afacerile din Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button