Sport

Sepsi Sf.Gheorghe a perfectat două noi transferuri

Prim-divizionara de fotbal Sepsi OSK Sf.Gheorghe a anunțat, luni, transferul jucătorilor Rachid Bouhenna (foto-centru) și Edgar Salli. Primul este algerian, are 28 de ani și a evoluat ultima oară la formația scoțiană Dundee United. Bouhenna, care joacă pe postul de mijlocaș, a mai îmbrăcat ,de-a lungul timpului, tricoul echipelor Doncaster Rover (Anglia), RB Bertrix (Belgia), AFC Compiegne (Franța), CS Constantine și MC Alger, ambele din Algeria.

Atacantul camerunez Edgar Salli, în vârstă de 26 de ani, a jucat ultima oară la FC Nürnberg, iar în cariera sa a mai trecut pe la echipe precum AS Monaco, RC Lens (Franța), Academica Coimbra(Portugalia) și St. Gallen (Elveția). Salli are, de asemenea, 36 de prezența în naționala Camerunului, pentru care a înscris 4 goluri.

În primele trei partide din actuala stagiune a Ligii I de fotbal, Sepsi OSK a remizat cu FC Voluntari (0-0), FCSB (0-0) și Gaz Metan Mediaș (1-1) și ocupă cea de-a 9-a poziție în clasament, cu 3 puncte. În următoarea etapă, echipa antrenată de Laszlo Csaba va întâlni, duminică, 4 august, pe teren propriu, de la ora 21.00, pe FC Viitorul.

Valeriu Voaideș

The post Sepsi Sf.Gheorghe a perfectat două noi transferuri appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi Sf.Gheorghe a perfectat două noi transferuri

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button