Sport

Serie dezastruoasă pentru Bölöni în Franța

FC Metz, formație pregătită de mureșeanul Ladislau Bölöni, a suferit duminică, 4 februarie, al șaptelea eșec consecutiv în Prima Ligă de Fotbal din Franța.

Într-un meci contând pentru etapa a 20-a, FC Metz a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în fața formației de pe ultimul loc, FC Lorient. Au marcat Lamkel Ze D. (22) pentru gazde, respectiv Bamba M. (19) și Katseris P. (58) pentru oaspeți.

”Când pierzi atâtea meciuri cu o diferență de goluri atât de mică, înseamnă că există deficiențe. Cunoaștem care sunt acestea, dar este dificil să le corectăm în mijlocul unui campionat. Vrem să îmbunătățim aceste lucruri, iar dacă o vom face, va fi suficient să câștigăm meciurile? Ne așteaptă o muncă extrem de dificilă. Nu este nimic ușor pentru noi în Ligue 1”, a declarat Ladislau Bölöni, citat de www.gsp.ro.

În ultimele șapte partide, echipa antrenată de Ladislau Bölöni a înregistrat următoarele rezultate în Ligue 1: 1-2 acasă cu FC Lorient (4 februarie 2024), 0-1 în deplasare cu OGC Nice (27 ianuarie 2024), 0-1 acasă cu FC Toulouse (14 ianuarie 2024), 1-3 în deplasare cu PSG (20 decembrie 2023), 0-1 acasă cu Montpellier (17 decembrie 2023), 0-1 acasă cu Brest (10 decembrie 2023) și 0-2 în deplasare cu Lille (3 decembrie 2023).

După 20 de etape, FC Metz se află pe locul 16 din 18 echipe în Ligue 1, cu o zestre de 16 puncte, cu unul mai mult decât FC Lorient și cu două peste Clermont.

(Redacția)

Post-ul Serie dezastruoasă pentru Bölöni în Franța apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Serie dezastruoasă pentru Bölöni în Franța

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button