Sport

Sorți potrivnici mureșeanului Doru Borșan

Luni s-a efectuat tragerea la sorți din primul tur al tabloului din cadrul turneului ITF World Tennis Tour care se dispută pe terenurile bazei Forza din Târgu Mureș. Sorții nu au fost favorabili celor doi mureșeni prezenți pe tabloul de 32 de jucători. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru Doru Borșan junior, care îl va întâlni marți, după ora 17.30 pe bulgarul Gabriel Donev, un jucător de 23 ani situat în prezent pe locul 498 în clasamentul ITF. Acesta a încheiat în ultimii doi ani în primii 1000 și în circuitul ATP, având în acest clasament un loc 839 ca cea mai bună clasare.

Al doilea mureșean, Șerban Mucenic (22 ani), beneficiar de un wild card a avut mai mult noroc, urmând să-l întâlnească pe Nicholas David Ionel, un tânăr de doar 17 ani din București. Acest joc va avea loc miercuri, dar Mucenic va evolua și marți după masă, alături de al treilea mureșean prezent, Cristian Ștefan Moldovan, cu care vor întâlni în primul tur al probei de dublu perechea Mattia Frinzi (Italia)-Georgi Kravchenko (Ucraina).

Pe tabloul de simplu au rămas 8 locuri libere, completate după încheierea jocurilor din calificări.

Post-ul Sorți potrivnici mureșeanului Doru Borșan apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sorți potrivnici mureșeanului Doru Borșan

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button