Sportiv târgumureșean, victorie în gala K1 Colosseum Turnament

sportiv-targumuresean,-victorie-in-gala-k1-colosseum-turnament

În data de 1 aprilie la Bucrești s-a desfășurat gala profesionistă de K1 Colosseum Turnament, transmisa în direct pe DIGI Sport 2. La prestigioasa competiție a participat și sportivul Balazs Bajko, de la clubul BDF Târgu Mureș, care a debutat la categoria 81 kg cu o victorie in 3 reprize în fața mai tânărului adversar din Timișoara.

”A fost o victorie importantă pentru sportivul nostru de 20 de ani care, cu această ocazie, a intrat în circuitul profesionist de K1 din România. Balazs Bajko va avea din acest moment 3-4 meciuri pe an în diferite competiții din România. Doresc să mulțumesc cu această ocazie în special sponsorilor noștri fără de care această performanță nu s-ar fi realizat: Club Colonial Târgu Mureș, MIF Construcții, Sylevy Salubriserv, Diavolo, Fontenaturis, Mida Steel, Primer Electro, BookinGB și a colegilor noștri de antrenament.”, a declarat antrenorul Poczo Zoltan, de la clubul BDF Târgu Mureș. ”Sperăm ca în viitorul apropiat Club B.D.F Tg Mureș va da și alți sportivi profesioniști în circuitul profesionist de kickboxing.”, a mai adăugat antrenorul BDF.

Pentru tânărul sportiv profesionist târgumureșean această victorie și debutul în circuitul K1 a fost o realizare importantă și un pas înainte în cariera de profesionist. ”Vreau să mulțumesc în primul rând antrenorului meu Poczo Zoltan pentru sprijin și pregătirea excepțională. Mă înclin și în fața sponsorilor fără de care participarea nu ar fi putut avea loc. Nu în ultimul rând mulțumesc familiei și membrilor echipei clubului BDF.”, a declarat Balazs Bajko.

Sportivul mureșean este campion national la amatori K1 la 70 kg și campion European la amatori la K1 80 kg.

Post-ul Sportiv târgumureșean, victorie în gala K1 Colosseum Turnament apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sportiv târgumureșean, victorie în gala K1 Colosseum Turnament

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.