Sport

”Sports for Fun”, tabără polisportivă organizată de CSU Târgu Mureș

Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș organizează tabăra polisportivă ”Sports for Fun”, eveniment la care sunt invitate să participe toate unitățile de învățământ de nivel primar din județul Mureș.
Potrivit informațiilor furnizate de către Adina Salaoru, directorul CSU Târgu Mureș, tabăra este destinată copiilor din învățământul primar, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.
”Evenimentul se va desfășura în baza sportivă a campusului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, în perioada 17-21 iunie 2024, iar copiii înscriși la acest eveniment se vor familiariza cu disciplinele sportive baschet, ciclism, culturism-fitness, karate, scrimă și volei. Activitățile sportive vor fi coordonate de antrenorii secțiilor de performanță din cadrul CSU Târgu Mureș. În completarea activităților sportive, copiii vor lua parte și la o serie de activități recreative și sociale”, a precizat Adina Saloru.
Tabăra polisportivă ”Sports for Fun” va include: antrenamente și activități zilnice, în intervalul orar 8.00 – 16.00, șase sporturi practicate (baschet, ciclism, culturism-fitness, karate, scrimă și volei), zece ateliere de socializare, creativitate și educație pentru sănătate, competiții sportive, jocuri in-door și out-door, masă de prânz servită la microcantina Hestia din incinta campusului UMFST ”George Emil Palade” și welcome kit, iar înscrierile se pot face accesând pagina web www.csu.umfst.ro.
Alex TOTH

Post-ul ”Sports for Fun”, tabără polisportivă organizată de CSU Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Sports for Fun”, tabără polisportivă organizată de CSU Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button