Sport

Start reușit al popicarelor

Amânată din cauza pandemiei, noua ediție a Campionatul Național pe echipe Senioare la popice a demarat la sfârșitul săptămânii cu o victorie clară a mureșencelor de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș. Echipa condusă de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef s-a impus pe arena târgumureșeană cu 3255 p.d.- 3006 p.d. în fața formației Rapid București.
Deși este o disciplină fără contact fizic, au rămas în vigoare aceleași protocoale pentru desfășurarea competițiilor sportive individuale. Jucătoarele au evoluat după reguli stricte, cu câte o pistă liberă între ele, pentru evitarea folosirii acelorași bile, dar și cu jocurile echipelor programate la ore diferite. Cu un lot mult întinerit după retragerea mai multor jucătoare, mureșencele au dovedit omogenitate, cu rezultate bune. Cel mai valoros a fost obținut de către Maria Ciobanu (în foto), cu un total de 571 popice doborâte. Ea a fost urmată într-un clasament individual, cu 563 p.d. de „perechea” Duka Tilda – Roxana Bordianu, care au evoluat câte două manșe, reușind rezultate de 281, respectiv 282 p.d. Budoi Noemi a reușit 541, Seres Bernadett 533, Szabo Julia Emese 532, Fekete Réka 515, iar Vita Anita a fost rezervă. De la echipa oaspete cel mai valoros rezultat a fost obținut de către veterana Luminița Dogaru, trecută și pe la echipa mureșeană, evoluând apoi la marea rivală Conpet Petrolul Ploiești, cu 526 p.d.
Pentru fete, urmează o deplasare la Cluj-Napoca, unde duminică, 7 februarie se va disputa finala Cupei României la senioare.

Post-ul Start reușit al popicarelor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Start reușit al popicarelor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button