Sport

Succes pentru ACS Lupte BSG la Campionatul Național de Lupte pe Plajă

În perioada 10-16 iunie, plaja Obelisc din Costinești a fost martora unei săptămâni intense și pline de pasiune dedicată luptelor și aptitudinilor specifice.

Clubul sportiv ACS Lupte BSG din Târgu Mureș a fost reprezentat de15 sportivi în Finala Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă (categorie de vârste U13, U15, U17, U20) și Aptitudini Specifice (U7, U10), desfășurată la Costinești.

Performanțele acestor sportivi remarcabili au culminat în participarea la 11 finale majore și o finală minoră, unde au luptat pentru prestigioasele titluri de campion național. Din cele 11 finale disputate, sportivii din Târgu Mureș au cucerit 4 titluri de campion și o medalie de bronz. De asemenea, în clasamentul pe cluburi, ACS Lupte BSG s-a clasat de trei ori pe locul doi.

„Ne-au lipsit două piese grele, campionii en-titre ai categoriilor lor, cu pretenții la medalia de aur: Claudia Manțog, fiind accidentată, și cel mai titrat luptător al clubului nostru, David Metea, care nu a putut participa fiind în pregătire cu lotul național de lupte pentru participarea la CE U17, ce va avea loc în Serbia, la Novi Sad, în această lună.Acești luptători minunați au demonstrat că sunt buni nu doar pe saltea, ci și pe nisip”, se precizează pe pagina ACS Lupte BSG.

Sportivii mureșeni au strălucit pe plaja Obelisc din Costinești, aducând acasă o impresionantă colecție de medalii. Georgiana Harsan și Simina Manțog au cucerit aurul, alături de Marcu Sârbu și Patrick Gheorghiu.

Simina Manțog și Florentina Manțog au adus argintul, la fel ca și David Soare, Mihály Benedek, Galambodi Sebastian, Kurta Sándor, și Covalschi Andrei care a obținut bronzul.

În clasamentul pe cluburi, U15-LL, U15-WW și U7-10 s-au clasat pe poziții de argint.

(D.C.)

Post-ul Succes pentru ACS Lupte BSG la Campionatul Național de Lupte pe Plajă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Succes pentru ACS Lupte BSG la Campionatul Național de Lupte pe Plajă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button