Sport

Târgu Mureș: Informații noi despre finalizarea Bazinului Olimpic!

Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, a anunțat sâmbătă, 16 mai, pe pagina sa de Facebook, că deține informații de la conducerea Companiei Naționale de Investiții potrivit cărora în viitorul apropiat vor fi finalizate două licitații importante în vederea finalizării și dotării Bazinului Olimpic care se construiește pe locul fostului ștrand „1 Mai” din cartierul târgumureșean Aleea Carpați.

”În 10 iunie se vor deschide ofertele pentru achiziția publică a lucrărilor de finalizare a construcției, iar în 18 iunie cele pentru achiziția pentru materiale, echipamente, utilaje și dotări, necesare pentru deschiderea Bazinului”, a precizat senatorul Cristian Chirteș.

Potrivit liderului PNL Mureș, proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții la o valoare actuală de aproape 46 de milioane de lei.

”Clădirea va cuprinde un bazin de dimensiuni olimpice, de 50 de metri x 20 de metri și un bazin de antrenament de 25 de metri x 12,5 metri. Va fi realizată și o tribună de 800 de locuri și anexele necesare bunei funcționări a Complexului, respectiv vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și spații administrative”, a mai menționat senatorul Cristian Chirteș.

(Redacția)

Post-ul Târgu Mureș: Informații noi despre finalizarea Bazinului Olimpic! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu Mureș: Informații noi despre finalizarea Bazinului Olimpic!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button