Sport

Taxe noi propuse pentru sala de sport din Tăureni

Luni, 26 decembrie 2022, a fost ultima zi în care persoanele interesate au avut posibilitatea de a înainta sugestii, propuneri și opinii în legătură cu un proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor speciale de închiriere a sălii de sport din comuna Tăureni.

Procedura de transparență decizională a procesului de elaborare a respectivului proiect de hotărâre a fost deschisă în data de 14 decembrie 2022, iar proiectul a fost afișat la sediul și pe site-ul Primăriei comunei Tăureni.

”Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 40 din 9 septembrie 2022 au fost stabilite taxele speciale pentru închirierea sălii de sport din comuna Tăureni, județul Mureș, însă datorită ascensiunii prețurilor la gaze și curent electric suntem nevoiți să ridicăm prețurile pentru închirierea sălii de sport, datorită faptului că pentru asigurarea unui confort termic normal pentru practicarea sporturilor prevăzute în sală avem un consum considerabil de gaze naturale și curent electric, iar pentru acoperirea acestor costuri se impune ridicarea taxelor speciale”, a precizat Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni.

În cazul în care procedura de transparență decizională se va încheia cu succes, propunerea primarului către Consiliul Local al comunei Tăureni este ”aprobarea în ședință de lucru a taxelor speciale de închiriere a sălii de sport și revocarea Hotărârii Consiliului Local nr. 40/9 septembrie 2022.”

Elevii Școlii Gimnaziale Tăureni vor avea acces la competițiile sportive gratuit, accesul în sala de sport se va face pe baza carnetului de elev.

Taxe propuse:

1) Taxe speciale pentru închiriere sală de sport pentru minifotbal:

– Taxe speciale pentru închiriere o oră/ zi – 10 lei/ persoană.

2) Taxe speciale pentru închiriere sală de sport pe bază de abonament:

– Taxe speciale pentru închiriere o oră/ săptămână – 120 de lei/ oră (480 de lei/ lună);

– Taxe speciale pentru închiriere 2 ore/ săptămână – 100 de lei/ oră (800 de lei/ lună);

– Taxe speciale pentru închiriere 3 ore/ săptămână – 80 de lei/ oră (960 de lei/ lună);

– Taxe speciale pentru închirierea patru ore/ săptămână – 70 de lei/ oră (1.120 de lei/ lună).

3) Taxe speciale pentru închirierea ocazională a sălii de sport pentru alte activități decât cele sportive (expoziții, activități instructiv-educative, culturale, etc.) pe bază de bilet/ factură și chitanță:

– Taxe speciale pentru închiriere o oră/ săptămână – 100 de lei/ oră.

4) Taxe speciale pentru spectatori pentru intrarea în sala de sport la competiții:

– Taxe speciale pentru bilet de intrare – 10 lei/ persoană.

(Redacția)

Post-ul Taxe noi propuse pentru sala de sport din Tăureni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Taxe noi propuse pentru sala de sport din Tăureni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button