Sport

Tenismeni din peste 20 de țări, la turneul de la Tg.Mureș

Aproape 100 de jucători de tenis din peste 20 de țări și-au anunțat participarea la turneul internațional de la Tg.Mureș, competiție de categoria M15, înscrisă în circuitului ITF World Tennis Tour și dotată cu premii totalizând 15.000 de dolari.

Turneul, organizat de ACS Tenis World, se va desfășura în perioada 5-11 august, pe terenurile bazei sportive Forza, de pe strada Insulei, și va cuprinde întreceri atât la simplu, cât și la dublu. La simplu, pe tabloul principal vor evolua 32 de jucători, iar la dublu vor fi 16 perechi. La competiție vor participa și mai mulți tenismeni români, printre care și doi târgumureșeni, Doru Borșan junior și Șerban Mucenic. Cei doi vor evolua în calificările probei de simplu.

Printre cei mai bine clasați jucători care vor fi prezenți la Tg.Mureș se numără bulgarul Alexandar Lazarov, numărul 500 ATP și locul 219 în ierarhia ITF World Tennis, și argentinianul Hernan Casanova (536 ATP și 95 ITF World Tennis).

Potrivit omului de afaceri Doru Borșan, principalul sponsor al evenimentului, un alt turneu de aceeași categorie va avea loc, tot la Tg.Mureș, în luna septembrie. Acesta a declarat că, pe viitor, are în vedere organizarea și altor competiții de tenis, cu premii chiar mai mari, care să ajungă la sume totalizând 25.000 – 50.000 de dolari.

Valeriu Voaideș

The post Tenismeni din peste 20 de țări, la turneul de la Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tenismeni din peste 20 de țări, la turneul de la Tg.Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button