Sport

Transylvania Triathlon Festival continuă

Vineri, 10 iunie, pe Circuitul Transilvania Motor Ring de la Cerghid, are loc Campionatul Mondial de Duatlon Standard, cea de a treia competiție din cadrul Transylvania Triathlon Festival de la Târgu Mureș, la care vor concura circa 350 de atleți de pe întregul mapamond.

Potrivit organizatorilor, startul se va da după cum urmează: între 7.30 – 8.30 – Amatori, pe categorii de vârstă, 13.30 – Elite / U23 masculin, 16.15 – Elite U23 feminin, 18.45 – Juniori, 18.55 – Junioare. Festivitățile de premiere se vor desfășura, la Circuitul Transilvania Motor Ring, astfel: 15.55 – Elite / U23 masculin, 18.30 – Elite / U23 feminin, 20.15 – Juniori /Junioare, respectiv în Cetatea Medievală, de la 20.30 – Para și Amatori.

Dracula Night Run

Sâmbătă, 11 iunie, la Platoul Cornești, e programată cursa adițională Dracula Night Run, la care s-au înscris sute de sportivi.

”Mondialele de Multisport se încheie duminică, 12 iunie 2022, în centrul municipiului Târgu Mureș, cu întrecerile Campionatului Mondial de Duatlon Sprint, la care sunt așteptați reprezentanții celor 38 de țări din concurs. Festivitatea de premiere va avea loc în Cetatea Medievală și va fi precedată de ceremonia de închidere, în cadrul căreia vor susține momente artistice dansatorii Ansamblului Profesionist “Mureșul” și Ordinul Cavalerilor Lup”, au informat organizatorii.

Pentru buna desfășurare a întrecerilor și pregătirea traseelor de concurs, se vor institui restricții de circulație de sâmbătă, 11 iunie, ora 12.00, până duminică, 12 iunie, ora 20.00, în zona centrală – Piața Trandafirilor, Străzile Artei, Bartók Béla și Primăriei, respectiv duminică, 12 iunie, între orele 6.00 – 20.00, în Piața Bernády György, Străzile Bernády, Târgului, Bolyai, Nicolae Iorga, Victor Babeș, Avram Iancu și Bulevardul Cetății.

”Transylvania Triathlon Festival 2022, cel mai important eveniment sportiv găzduit vreodată de Târgu Mureș, este organizat de Federația Română de Triatlon, Asociația Sportivă Master Ski & Bike și SportLife România, sub egida Federației Internaționale de Triatlon, și are ca parteneri principali Ministerul Sportului, Consiliul Județean Mureș și Municipiul Târgu Mureș”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Transylvania Triathlon Festival continuă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Transylvania Triathlon Festival continuă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button