Sport

Trei poziții fruntașe pentru riderii de la CSU

Riderii de la CSU Târgu Mureș au luat cu asalt traseul spectaculos din stațiunea turistică Cheile Grădiștei, din inima județului Brașov, pentru a marca debutul primei etape a Cupei României la Cross-Country Olympic (XCO).

Atmosfera a fost incendiară, iar competiția a fost plină de adrenalină, același traseu urmând să găzduiască în perioada 8-12 mai, în premieră pentru România, cei mai buni rideri la Campionatul European de Mountain Bike la disciplinele XCO, XCR și XCC.

Iana Alesia Balteș, Roberto Burța, Patrick Pescaru, Elias Hozat și Máté Szakács au fost pe poziții de start, pregătiți să ofere un spectacol al vitezei și abilității pe două roți.

Rezultatele au fost impresionante încă de la prima etapă după ce Iana Balteș a strălucit pe traseu, cucerind aurul la categoria junioarelor. Patrick Pescaru a cucerit și el medalia de aur la categoria U23 Masculin, iar, în același timp, Roberto Burța s-a clasat pe locul II, adjudecându-și argintul la categoria Elite.

(D.C.)

Foto: Traian Olinici Sports Photographer

Post-ul Trei poziții fruntașe pentru riderii de la CSU apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trei poziții fruntașe pentru riderii de la CSU

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button