Sport

Trei românce continuă la Korea Open

Trei românce au evoluat marți, 17 septembrie, în primul tur al probei de simplu din cadrul turneului feminin de tenis „Korea Open” de la Seoul și două dintre ele s-au calificat în optimile de finală.

Ana Bogdan (FOTO) a întrecut-o pe slovena Polona Hercog cu 6-3, 3-6, 6-1, iar Patricia Maria Țig a dispus de Danka Kovinić din Muntenegru cu 6-4, 3-6, 7-6 (7-5). Mihaela Buzărnescu a fost eliminată din competiții, fiind învinsă de australianca Priscilla Hon cu 3-6, 4-6.

Joi, 19 septembrie, în optimile de finală, Ana Bogdan se va bate cu americanca Kristie Ahn, în vreme ce Patricia Maria Țig o va întâlni pe spaniola Paula Badosa.

Marți, 17 septembrie, în turul întâi la dublu, Irina-Camelia Begu și rusoaica Margarita Gasparyan (favorite 3) au învins cu 7-6 (7-2), 4-6, 10-2 perechea Jang Su-Jeong și Kim Na-Ri din Coreea de Sud.

În sferturile de finală Begu și Gasparyan vor primi replica perechii cehe alcătuită din surorile gemene Karolína și Kristýna Plíšková.

Turneul sud-coreean se derulează în perioada 16-22 septembrie și beneficiază de premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Septimiu Cioloboc

The post Trei românce continuă la Korea Open appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trei românce continuă la Korea Open

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button