Sport

Triplă pentru locul 2

Echipa feminină de baschet BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș susține în următoarele zile în cadrul fazei a doua a Ligii Naționale trei partide în deplasare. În acest moment mureșencele ocupă locul 3 în Grupa B, a doua valorică, cu 19 puncte, la unul singur de primele trei, CSM Alexandria, Phoenix Știința Constanța și KSE Târgu Secuiesc, dar primele două au cu trei și patru partide mai mult disputate și ambele au suferit câte 6 înfrângeri, față de doar 3 ale echipei mureșene. Cum și la înfrângere se obține un punct, fetelor de la Sirius le-ar fi suficientă o singură victorie în cle trei întâlniri pentru a-și asigura poziția a doua.

Primul joc îl vor susține sâmbătă, 22 februarie, ora 18.00, la Știința Phoenix Constanța, la nici 24 de ore, duminică, 23 februarie, de la ora 16.30 vor susține întâlnirea cu Agronomia București, iar apoi, miercuri, 26 februarie, de la ora 18.00, vor face deplasarea la CSM Alexandria.

Până la încheierea jocurilor din faza a doua mureșencelor le vor mai rămâne de susținut două partide, ambele pe teren propriu, cu Rapid București și KSE Târgu Secuiesc, în 29 februarie și 4 martie.

Post-ul Triplă pentru locul 2 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Triplă pentru locul 2

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button