Sport

Trofeul Carpați merge în Africa

Angola a câștigat, la golaveraj, cea de-a 51-a ediție a „Trofeului Carpați” la handbal feminin, terminând pe locul întâi turneul de la Brăila, cu două victorii și un egal, ultimul punct fiind realizat duminică, 2 iunie, scor 21-21 cu România A.

Ediția din acest an, la care au luat parte primele două selecționate ale țării noastre (România A și România B), alături de Japonia și Angola, a fost găzduită de Sala Polivalentă din Brăila, în intervalul 31 mai – 2 iunie. Vineri, 31 mai, au fost programate primele jocuri: Angola – Japonia 26-21 și România A – România B 36-28.

Sâmbătă, 1 iunie, au avut loc meciurile etapei a doua: România B – Angola 18-29 și România A – Japonia 28-27. Duminică, 2 iunie, s-au disputat ultimele partideale turneului: România B – Japonia 29-35 și România A – Angola 21-21.

Pe locul întâi s-a situat campioana Africii, Angola (FOTO, cu 5 puncte, golaveraj 76-60), urmată de România A (tot cu cinci puncte, golaveraj 85-76), Japonia (cu 2 puncte) și România B (fără niciun punct).

Septimiu Cioloboc

The post Trofeul Carpați merge în Africa appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trofeul Carpați merge în Africa

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button