Sport

Turneu de baschet ”In Memoriam Cornel Lungu”

În semn de prețuire și mulțumiri aduse celui care a fost Cornel Lungu, fost președinte al clubului de baschet BC Mureș Târgu Mureș, precum și ”pentru cei mai frumoși ani ai baschetului târgumureșean” Sala Polivalentă din Târgu Mureș va găzdui sâmbătă, 26 iunie, un Turneu Oldboys ”In Memoriam Cornel Lungu”.

Potrivit orgnizatorilor, la turneu vor participa echipe din Târgu Mureș, Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Zalău și Timișoara, iar programul evenimentului va fi următorul: orele 10.00 – 14.00 – desfășurarea meciurilor de baschet, ora 14.00 – premierea echipelor participante, ora 15.00 – moment de reculegere și rugăciune la cimitirul Livezeni.

Totodată, organizatorii turneului au mai transmis că evenimentul va avea loc conform regulilor de distanțare socială în vigoare la data desfășurării competiției.

Omul de afaceri Cornel Lungu s-a stins din viață în februarie 2019, la vârsta de 62 de ani. Cunoscut în lumea business-ului prin compania de construcţii Conimur pe care o deţinea, Cornel Lungu s-a remarcat şi prin implicarea în dezvoltarea fenomenului baschetbalistic din Târgu-Mureş. Cu Cornel Lungu în funcţia de preşedinte, BC Mureş Târgu-Mureş a disputat trei finale de Ligă Naţională şi două finale de Cupa României.

(Redacția)

Post-ul Turneu de baschet ”In Memoriam Cornel Lungu” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Turneu de baschet ”In Memoriam Cornel Lungu”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button