Sport

Turul continuă la volei

După două turnee disputate, turul noii ediții a Diviziei A1 la volei feminin va continua la sfârșitul acestei săptămâni cu un al treilea turneu. CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a disputat primele două turnee pe teren propriu, iar în al treilea va face parte din grupa 2, la Pitești, alături de formația locală FC Argeș și Volei Alba Blaj, campioana ultimelor ediții. Mureșencele vor întâlni cele două echipe în această ordine. Cu argeșencele vor juca vinei, 20 noiembrie, ora 17.00, iar întâlnirea cu campioanele va avea loc duminică, 22 noiembrie, de la aceeași oră. De remarcat, duelul cu piteștencele este o reeditare a celui din urmă cu două sezoane. Atunci mureșencele, sub culorile CSM, câștigau seria A2 Vest și barajul de promovare, dar au revenit la CSU și s-au văzut nevoite să reia lupta pentru promovare.

Situația și programul

După disputarea celor patru etape din cele două turnee mureșencele au obținut două victorii, câte una în fiecare turneu și au cedat alte două jocuri. Au obținut un 3-1 cu CS Medgidia și 3-2 cu CSO Voluntari, au pierdut cu 1-3 în fața Științei Bacău și 0-3 cu Dinamo București. În urma acestor rezultate „medicinistele” ocupă locul 8 (din 12), cu 5 puncte, în timp ce adversarele din acest al treilea turneu se află la cei doi poli ai clasamentului. Argeșencele au încheiat toate cele patru partide în trei seturi, reușind să învingă doar formația „U” NTT Data Cluj și ocupă locul 9, cu 3 puncte. Echipa din Blaj se află pe locul secund, deși a câștigat toate cele patru partide, doar că una cu 3-1 și o alta cu 3-2 (cu Rapid București), în acesta obținând doar 2 puncte. Lider este formația CSM Târgoviște, cu un singur set cedat.

Până la sfârșitul anului se vor disputa și restul de cinci etape, în alte două turnee. Mureșencele vor mai avea de susținut un turneu în perioada 30 noiembrie- 1 decembrie, la Medgidia, cu CSM Târgoviște și CSU Belor Galați, apoi un ultim turneu la Lugoj. În acesta, programat în 12-14 decembrie, vor juca pe rând cu Rapid București, CSM Lugoj și „U” NTT Data Cluj. Returul ar urma să demareze în 23 ianuarie 2121, cu etape săptămânale.

Post-ul Turul continuă la volei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Turul continuă la volei

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button