Un nou titlu pentru popicarii juniori

un-nou-titlu-pentru-popicarii-juniori

Formaţia de popice juniori U23 CSM Târgu Mureş a reușit la sfârşitul săptămânii trecute să-şi apere titlul de campioană cucerit în 2019 (în anul 2020 nu s-a acordat titlul naţional, campionatul fiind întrerupt din cauza pandemiei în luna martie).

Echipa antrenorului Seres József a obținut această performanță la turneul final disputat în perioada 17-18 aprilie pe arena Conpet din Ploieşti, după un turneu extrem de echilibrat, la capătul căruia titlul a fost decis la o diferență de doar 4 „beţe”.

După cumulul rezultatelor din cele două zile ale competiției, în clasamentul final CSM Târgu Mureş a reușit un total de 6004 popice doborâte, devansând echipa Siderurgica Hunedoara, care reușise un rezultat „rotund” (6000 p.d.), iar pe locul trei s-a clasat Inter Petrila, cu 5859 p.d. Cel mai valoros rezultat din cadrul echipei campioane a fost obţinut de Benke Zoltán, cu 557 p.d. Ceilalți componenți ai echipei au obținut rezultatele: Szász Tibor Levente 550 p.d., Hegyi Rolánd 517 p.d., Kötö Kálmán Dávid 516 p.d., Szász Attila Alfred 509 p.d. De menționat și evoluția cadetului echipei, Fazakas Robert, care la cei doar 13 ani a reușit în a doua zi a concursului un rezultat de 479 p.d. Ceilalţi componenţi ai lotului mureșenilor au fost Szilágyi Ervin, Iszlai Attila şi Szöcs József.

Post-ul Un nou titlu pentru popicarii juniori apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un nou titlu pentru popicarii juniori

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.