Sport

Una rece, alta caldă la baschet

La sfârșitul săptămânii, echipa de baschet masculin CSM Târgu Mureș a susținut două partide în deplasare, disputate în mai puțin de 24 de ore. Cu jocurile din etapele 6 și 7 programate la Voluntari și București, mureșenii au inversat ordinea acestora, jucând în două zile, evitând astfel o nouă deplasare lungă. Primul joc a avut loc în sala Rapid, cu formația care poartă același nume. Gazdele s-au impus cu 61-50, câștigând toate cele patru sferturi, deși la diferențe mici: 13-11, 14-11, 17-12, 17-16. CSM a avut un start reușit, după care se întrevedea o posibilă victorie. Au condus însă doar până spre finalul primului sfert, după care rapidiștii au pus stăpânire pe joc și nu au mai cedat inițiativa. Bölöni Tamás a „deschis scorul” cu o reușită de 3, după care coșurile lui Tar Krisztián au dus scorul la 7-1. Mureșenii au mai condus cu 9-4 la intrarea în a doua jumătate a sfertului, dar atâta a fost. De la 10-9 pentru bucureșteni CSM a mai înscris un coș până la prima pauză, a mai egalat la 13 la reluare, după care Rapid s-a desprins și a menținut distanța până la final.

Alt adversar, altă evoluție

Partida din a doua zi, cea cu CSO 2 Voluntari a fost una cu mari fluctuații. Mureșenii s-au impus de această dată cu 82-51. Victoria s-a datorat evoluțiilor din sferturile 2 și 3, câștigate categoric, cu 28-10 și 24-6, după ce au cedat primul act la limită, 18-19. Cu un avantaj care îi scutea de orice emoții, 70-35 la ultima pauză, mureșenii și-au permis o relaxare, cedând cu 12-16 ultimul sfert. Cel mai bun marcator al echipei a fost și de această dată Bölöni Tamás, care a înscris 35 de puncte, cu 5 recuperări și 9 pase decisive.

A fost doar al doilea succes al echipei mureșene, un succes care îi menține tot în subsolul clasamentului seriei de 10 echipe.

Post-ul Una rece, alta caldă la baschet apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Una rece, alta caldă la baschet

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button