Sport

Victorii ale românilor la ITF World Tennis Tour Târgu Mureș

Turneul de tenis ITF World Tennis Tour disputat pe terenurile bazei Forza din Târgu Mureș s-a încheiat cu victorii ale jucătorilor români. La dublu s-a impus perechea Cezar Crețu-Nini Gabriel Dică, iar la simplu a ieșit învingător jucătorul de nici 17 ani Nicholas David Ionel (în foto). Învingătorii de la dublu i-au învins în finală pe favoriții 3, Bogdan Apostol-Petru-Alexandru Luncanu, după ce în semifinală au câștigat partida cu perechea în care târgumureșeanul Cristian Ștefan Moldovan a evoluat alături de Călin Manda.

La simplu, bucureșteanul Ionel l-a învins în finală cu 6-7 (1), 7-5, 6-4 pe favoritul 3 al probei, argentinianul Juan Ignacio Galarza, după ce în primul tur l-a eliminat pe al doilea favorit, rusul Kirill Kivattsev cu 6-4, 7-6 (5). Principalul favorit, sârbul Marko Tepavac, cel care câștigase turneul disputat tot la Târgu Mureș în luna august, a abandonat înaintea primului tur.

David Ionel câștigase și turneul precedent de același nivel la care a luat startul, la Brașov, a obținut în urma victoriei de la Târgu Mureș un CEC în valoare de 2160 dolari, 10 puncte ATP, care l-au urcat pe locul 848, cu 15 puncte. În acest clasament alte 10 puncte pot aduce un salt de aproximativ 150 locuri. În Top 1000, unde ultimii au strâns 9 puncte, se află și târgumureșeanul George Botezan. Acesta ocupă locul 965, cu 11 puncte.

Post-ul Victorii ale românilor la ITF World Tennis Tour Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorii ale românilor la ITF World Tennis Tour Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button