Sport

Sighișoara: Bazin didactic de înot construit cu bani guvernamentali?

La sfârșitul anului 2019, Compania Națională de Investiții (CNI) a adăugat pe lista de sinteză două proiecte depuse de către Primăria municipiului Sighișoara, a informat Biroul de presă al instituției.

”Introducerea pe lista sinteză a subprogramelor pe care CNI le implementează reprezintă etapa preliminară privind promovarea spre finanțare. Asigurarea finanțării de noi obiective de investiții se realizează numai în corelare cu alocațiile bugetare disponibile anual. Municipiul Sighișoara a depus în luna mai 2017 două proiecte pentru a obține finanțarea din partea Companiei Naționale de Investiții în vederea construirii unui „Bazin didactic de înot” și a reabilitării Stadionului Municipal, Bază sportivă – stadion atletism și fotbal cu teren secundar de antrenament de fotbal”. Proiectele depuse se adresează uzului didactic în scopul pregătirii fizice şi a recuperării sportivilor sighișoreni și a celor veniți în cantonamente, a elevilor şcolilor sighişorene, cât şi pentru utilizare publică, prin  oferirea de noi posibilități de recreere şi petrecere a timpului liber, pentru comunitatea sighișoreană și nu numai”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

 

Post-ul Sighișoara: Bazin didactic de înot construit cu bani guvernamentali? apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sighișoara: Bazin didactic de înot construit cu bani guvernamentali?

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button