Sport

Victorii la scor pentru junioare

În prima etapă din cadrul fazei a doua a Campionatului Național de handbal a junioarelor I CSM și CS Arena Târgu Mureș au zburdat în jocurile susținute pe teren propriu. CSM a câștigat cu 57-27 (29-15) meciul susținut cu Unirea Sânnicolau Mare. Partida se anunța din start una ușoară pentru mureșence, câștigătoarele grupei E din prima fază și deținătoare a titlului național urmând să primească vizita ultimei clasate în Grupa Valoare 3, cum este denumită această a doua fază.

Marcatoarele formației mureșene au fost: Ilinca Postelnicu 14 goluri, Carla Lăcătuș 9, Monica Bărăbaș 9, Sarah Darie 9, Andreea Târșoagă 7, Flavia Munteanu 5, Luciana Bercea 3 și Roxana Guță 1.

Din grupa în care s-au calificat primele trei clasate din seriile E și F mai fac parte CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, CSȘ 2 Baia Mare, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița  și LPS Florin Fleșeriu Sebeș, aceasta din urmă fiind lidera după prima din cele 6 etape ale fazei a doua, disputate tur-retur cu cele trei echipe venite din cealaltă serie.

Formația mureșeană a pornit în această fază de pe locul secund deoarece în prima fază a înregistrat un rezultat de egalitate, în deplasarea de la Cluj-Napoca, în timp ce echipa din Sebeș a câștigat ambele duble cu fostele colege din serie. Cele două se vor confrunta peste o săptămână, duminică, 9 februarie, pe terenul echipei din Alba.

A doua echipă târgumureșeană, CS Arena s-a clasat pe locul 4 în seria E și evoluează în faza a doua în Grupa Speranță 3, alături de ACS Leu Giarmata și CSȘ Zalău. Mureșencele urmează să întâlnească doar echipa timișeană, deoarece în prima fază s-a aflat în aceeași serie cu cea din Zalău. Au învins-o pe aceasta în ambele jocuri și s-a impus la rândul ei categoric și în prima partidă din faza a doua, 46-28 (25-15) pe teren propriu cu Leu Giarmata.

Post-ul Victorii la scor pentru junioare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorii la scor pentru junioare

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button