Sport

Victorii pentru tricolorii de la Cupa Mondială de Minifotbal

Reprezentativa României de la Cupa Mondială de Minifotbal 2023 a debutat cu dreptul în primul meci disputat joi, 26 octombrie, împotriva Sudanului. Meciul s-a încheiat cu victoria tricolorilor, după un scor remarcabil de 10-1.

Astfel, singura națională de fotbal a României care are șansa de a-și adjudeca medalii la un Mondial a debutat perfect la turneul organizat în emiratul Ras Al Khaimah.

Cu doar 7 jucători de câmp, echipa africană nu a avut nici o șansă în fața românilor, care își doresc o calificare măcar în semifinale. Între „tricolori” a fost și Alex Bouceanu. Fost campion cu FCSB și mijlocașul cu 12 meciuri pentru naționala României de fotbal a revenit de curând la prima dragoste, fotbalul pe teren redus sau minifotbalul. Campion național cu Ajax Dulcisimo Galați, Bourceanu a marcat în debutul de la Mondialul de minifotbal”, se precizează pe site-ul eurosport.

Naționala României a condus cu scorul de 6-0 în prima repriză, iar în cea de-a doua repriză, românii au mai marcat încă patru goluri, adversarii reușind să marcheze doar un singur gol.

În următorul meci disputat sâmbătă, 28 octombrie, România a jucat cu Spania, câștigând meciul cu 3-2, calificându-se astfel în optimile de finală.

Potrivit site-ului digisport.ro, în cadrul acestui meci, pentru tricolori a marcat și Mircea Ungur, jucătorul din cadrul echipei Nova Vita Târgu Mureș. Pe lângă el, au mai marcat și Ioan Mircea Popa și Marius Gabriel Balogh, iar pentru iberici au punctat Jose Luis Giralte San Juan şi Pablo Cesar Romero Aguero.

Potrivit Federației Române de Minifotbal, următorul meci se va desfășura luni, 30 octombrie, împotriva Statelor Unite ale Americii, iar începând de miercuri, 1 noiembrie, încep meciurile din fazele eliminatorii.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Federația Română de Minifotbal

Post-ul Victorii pentru tricolorii de la Cupa Mondială de Minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorii pentru tricolorii de la Cupa Mondială de Minifotbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button