Știri

ACUM. A fost arestat soferul care a intrat cu masina intr-o curte si a omorat un copilas si doua femei!

Şoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, transmis pe Facebook, a fost, in urma cu putin timp, arestat preventiv.

Va reamintim ca un copil de trei ani şi două femei, între care una însărcinată, au murit, după ce maşina a intrat peste ei în curte.

„Pe numele conducătorului auto implicat în accidentul rutier din data de 11 august a.c., de pe raza localităţii Văcăreni, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Stire initiala:

Un copil de numai trei ani, dar şi bunica lui de 79 de ani au murit, pe loc după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, din cauza viteze excesive şi a intrat în curtea unei case. Ulterior, o gravida în luna a cincea rănită în accident a murit. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

După impact maşina a luat foc. Atât şoferul, cât şi ceilalţi doi pasageri – au reuşit să fugă de la locul accidentului, însă pentru scurt timp.

Pasagerii au fost găsiţi de echipajele de ambulanţă, răniţi, la câteva curţi distanţă.

Şoferul vinovat, de 39 de ani, a fost prins de poliţişti într-o altă localitate. A fost testat şi avea o alcoolemie de 0,14.

În momentul impactului cei trei făceau o transmisie LIVE pe Facebook.

Sursa: protv.ro / Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ACUM. A fost arestat soferul care a intrat cu masina intr-o curte si a omorat un copilas si doua femei!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button