Știri

ACUM. Două fetițe de 4 și 13 ani, rănite de un șofer care apoi a fugit!

Update: A fost prins! Autorul are 15 ani, era băut şi conducea o maşină neînmatriculată. Detalii, aici.


Două fete, cu vârste de 4 și 13 ani, au fost rănite, in aceasta seara, după ce au fost lovite de o mașină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, din județul vecin, BN. După impact, șoferul a ajuns cu mașina în șanț și apoi a fugit de la locul accidentului, informează mediafax.ro

„Conform primelor date, două fetițe, de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului (drum comunal, de pe raza localității), au fost acroșate de o mașină. După ce le-a accidentat șoferul a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de fața locului. Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări la fața locului, urmând să fie identificat conducătorul auto și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, în urma impactului, fetele au suferit răni la cap, spate și abdomen.

Ambele au fost conștiente, au fost stabilizate și sunt transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Polițiștii fac cercetări și îl caută pe șoferul mașinii.

MS / someseanul.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ACUM. Două fetițe de 4 și 13 ani, rănite de un șofer care apoi a fugit!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button