Știri

ACUM! S-a confirmat a doua victimă a lui Gheorghe Dincă! Anunțul făcut de DIICOT

Rămăşiţele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, anunţă DIICOT, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Sursa: mediafax.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ACUM! S-a confirmat a doua victimă a lui Gheorghe Dincă! Anunțul făcut de DIICOT

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button