Știri

Adrian Ştefănescu, sighişoreanul care produce sosuri iuţi într-un mic atelier

În Sighişoara, într-un atelier special amenajat, trei sortimente de sosuri de ardei iuţi condimentează fiecare zi de business din viaţa lui Adrian Ştefănescu. Cocheta cu ideea de a pune pe piaţă un astfel de produs încă din 2016, dar a avut nevoie de timp şi practică până când a găsit formula perfectă.
„Am început cu trei soiuri de ardei iuţi, iar azi avem peste 30. Din aceste soiuri de ardei iute pe care le-am îmbogăţit cu elemente autohtone şi exotice au ieşit 3 sosuri”, povesteşte Adrian Ştefănescu.
Adrian Ştefănescu, sighişoreanul care produce sosuri iuţi într-un mic atelier at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Adrian Ştefănescu, sighişoreanul care produce sosuri iuţi într-un mic atelier

Credit autor: Cristina Ciulei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button