Știri

Aproape toti votantii PSD sunt pensionari! Dragnea Liviu a iesit cu ochii in lacrimi dupa primele declaratii

Rezultate finale ale exit poll-ului realizat de CURS-AVANGARDE (pentru ora 21:00): PSD 25,7%, PNL 25,7%, USR PLUS 23,9%, Pro Romania 5,7%, UDMR 5,4%, PMP 5,2%, ALDE 4,7%. Marja de eroare e de 2%.

Conform aceluiasi sondaj, dintre cei 25,7% care au ales să voteze PSD aproape 80% sunt persoane cu varsta de peste 61 de ani, adica majoritatea pensionari, care, probabil, au rămas închistati în nostalgia vremurilor de multă vreme apusă.

Cel mai optimist dintre socialiști, probabil singurul, a ramas Dragnea Liviu, care a declarat, imediat dupa afișarea exit pollului, referitor la demisia lui de onoare:

„Eu sunt un om responsabil, nu o fac în fața dvs, o fac în interiorul PSD, într-o ședință CEx”

Declarațiile liderului PSD s-au încheiat cu o furtună de întrebări din partea jurnaliștilor, iar liderul PSD a sfârșit prin a se enerva. Imediat a părăsit sala, cu lacrimi în ochi, și conducerea PSD a intrat în ședință, transmite jurnalistul digi24.ro aflat la fața locului.

MS / Foto: digi24.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Aproape toti votantii PSD sunt pensionari! Dragnea Liviu a iesit cu ochii in lacrimi dupa primele declaratii

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button