Arafat, deranjat la restaurant de o fată: Nu cred că vârsta ei depăşea 21 de ani. Am rugat-o să părăsească masa!

arafat deranjat la restaurant de o fata nu cred ca varsta ei depasea 21 de ani am rugat o sa paraseasca masa

Raed Arafat a scris, pe Facebook, despre un incident petrecut la un restaurant, unde acesta lua masa. Totul a început când Arafat a fost abordat de o fată „îmbrăcată frumos şi elegant”, care l-a întrebat dacă fumează, informează Gândul.info.

„Vinerea trecuta, luand masa la un restaurant la mall Baneasa, s-a apropriat o fata imbracata frumos si elegant de masa la care stateam si m-a abordat direct cu intrabarea “FUMATI?”… nu cred ca varsta ei depasea 20-21 ani iar in mana ei erau un aparat de incalzit tutun si 2-3 pachetele de tigari ce pot fi utilizate cu acest aparat.

Nu am intrat in discutie cu ea si am rugat-o sa paraseasca masa. Nu stiu daca ziceam ca nu fumez care ar fi fost tactica ei iar daca ziceam ca fumez cu siguranta avea sa promoveze noile produse!

Cu certitudine cine a angajat-o sa promoveze aceste produse s-a gandit si la faptul ca are o varsta apropriata de tinta principala a campaniei de promovare si anume adolescentii!”, a scris Raed Arafat, luni dimineaţă, pe Facebook.

MS / Foto: explore.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Arafat, deranjat la restaurant de o fată: Nu cred că vârsta ei depăşea 21 de ani. Am rugat-o să părăsească masa!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.