Știri

Arhitectul manipulării sau omul din spatele căderii PNL Mureș?! Forța Dreptei Mureș reiterează invitația de alăturare și îmbrățișează liberalii autentici!

Într-o perioadă de agitație politică și încercări disperate de manipulare, suntem obligați să ne facem auziți. Politica de care nu vă place, cere anumite calități, pe care dorim a le scoate în evidență, cu privire la fiascoul mediatic orchestrat de Ciprian Dobre.
Așadar, solicităm în mod public, retragerea din viața publică și funcțiile administrative a actualului președinte PNL Mureș. O cerință dictată nu doar de necesitatea unei noi direcții, ci și de dezvăluirea unei manevre perfide de manipulare a opiniei publice.
Arhitectul manipulării sau omul din spatele căderii PNL Mureș?! Forța Dreptei Mureș reiterează invitația de alăturare și îmbrățișează liberalii autentici! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Arhitectul manipulării sau omul din spatele căderii PNL Mureș?! Forța Dreptei Mureș reiterează invitația de alăturare și îmbrățișează liberalii autentici!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button